Om Flügger farver

Ikke nogen helt almindelig farvehandel …

Flügger har cirka 175 forretninger i Danmark og mere end 550 sammenlagt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina.

Vores rødder går helt tilbage til 1890 i Danmark, og i 2015 fejrede vi derfor 125 års jubilæum. Flügger har altid været malerfagets leverandør, og derfor er det heller ikke tilfældigt, at der en maler på vores annoncer og vinduer.

Siden 1975 har vi dog også ydet professionel vejledning og salg til private, da vi startede Flügger farver-kæden, der henvender sig til både professionelle og private.

Hos Flügger farver vil du altid møde fagligt kompetente medarbejdere, der kan give dig den gode vejledning, som Flügger er kendt for. 

Sammen med vores høje produktkvalitet giver vi dig det bedste udgangspunkt for et godt resultat hele vejen igennem dit projekt.​

Vi er markedsledende i Danmark, og for os er maling ikke bare maling.

Flügger designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment inden for dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet, og malerværktøj i god malermesterkvalitet. 

Vi sælger udelukkende produkter, som giver dig de bedste resultater.

Så besøg en af vores 175 butikker i Flügger farver-kæden. Uanset hvor i Danmark du bor, er vi tæt på.

Har du brug for gode råd og vejledning til, hvordan du maler, tapetserer, sætter væv eller filt op, så resultatet bliver smukt og holdbart, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontaktformular

Udfyld felterne herunder så vil vi vende tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flügger Nyborg

Adelgade 3, st. th. 5800 Nyborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 41917083

Kontakt os

Telefon: 31 31 80 83

E-mail: fluggernyborgaps@gmail.com

Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndag: Lukket